vineri, 30 martie 2012

FCUC1948




Grupul si-a inceput activitatea toamna anului 2005, cand un grup de prieteni din dorinta de a sustine cat mai bine echipa mult iubita au ales sa puna bazele acestui grup.
Numele a fost ales considerand ca intialele si anul in care a fost fondat clubul de fotbal sunt printre cele mai importante lucruri pentru un suporter al Universitatii Craiova.
Cu toate ca la inceput s-a ales sa fie purtat doar in deplasari steagul de grup, dupa o perioada grupul a decis sa fie afisat steagul si la meciurile de acasa. FCUC1948 se declara ca un grup independent din Peluza Sud “Cristi Neamtu”, nefiind membrii in vreo asociatie a suporterilor Universitatii Craiova .
In continuare se doreste sustinerea echipei, acesta fiind si principalul factor care a reusit sa uneasca membrii grupului.
Deviza grupului este lupta continua, deoarece credem ca sustinerea ce o avem pentru Stiinta, este o lupta ce trebuie sa continue mereu !

Dupa meciul Universitatii cu Unirea Urziceni, disputat pe 21 aprilie 2007, odata cu mutarea unor grupari la peluza nord, FCUC1948 a anuntat autosuspendarea din Peluza Sud.
FCUC1948 LUPTA CONTINUA!


http://www.fcuc1948.piczo.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu