vineri, 30 martie 2012

Girls




Comunicat "Girls Craiova" 
Cand o parte din tine se sfarseste, simti dezamagire, frustrare, sau chiar dezgust, dupa caz. Dar nu totul se termina, trebuie doar sa realizezi ca cealalta parte, mai importanta, baza primei parti, e neclintita: iubirea pentru culorile tale. Te face sa nu renunti, oricat ar fi de greu. 

Dupa patru ani de la formare (16.03.2002, 'U' CR-Steaua), grupul GIRLS se desfiinteaza, cel putin in sensul oficial. Nu mai puteam prelungi o slaba organizare intr-un sezon prost pentru grup. Motivele sunt, din pacate, multiple: in primul rand, km distanta intre membre, cele mai multe (dar niciodata suficient de multe) fiind raspandite in alte centre universitare decat Craiova, asadar imposibilitatea unora de a se implica in multe actiuni si momente-cheie pentru grup si echipa, sau chiar de a veni la anumite meciuri. 
Apoi, lipsa de 'achizitii' la grup, si aici imi asum, in numele a cel putin alte cateva girls, 'elitismul': gandeam adeseori despre anumite fete pe care le vedeam la meciuri, ca nu pot simti sau crede ca noi, ca nu se potrivesc grupului, etc (Ce-i drept, le vedeam si pe tocuri, doar cu prietenul de mana in peluza si nestiind nici echipele de pe teren). Poate si din cauza situatiei Craiovei, lipsa de pasiune a fetelor in general pentru fotbal, plus celelalte cauze, e greu sa gasesti fete ultras, sau dornice sa se implice si sa aiba responsabilitati intr-un grup. 
In fine, un ultim motiv, si totodata cel mai dureros, este schimbarea de atitudine sau chiar indiferenta unor membre in ceea ce priveste grupul. Detaliile nu isi au rostul aici. 
Ne incheiem activitatea ca grup, dar, asa cum spuneam, asta nu semnifica renuntarea (Pentru cele care gasesc mereu impedimente sau scuze in scopul de a nu continua, inclin sa cred ca aceasta perioada 'de stadion', dar si convingerile si sentimentele lor legate de grup n-au fost decat ceva temporar, sau superficial). 
Desi mereu e loc de mai bine si am fi putut face mai multe, cred ca am demonstrat ca se poate sa fii fata si ultras. Cel putin in peluza la Craiova, da, caci Craiova e locul unde totul e posibil: in si pentru ea ne-am nascut ca grup. 
Le multumim acelora (putini) care ne-au incurajat. 
Detalii in legatura cu activitatea grupului, mesaje, deplasari, sau intamplari, sentimente din cei patru ani nu se pot exprima in cateva randuri dintr-un 'comunicat' al carui scop nu este acesta. 
Din pacate, nu vom trai clipa promovarii ca grup compact, insa, cu siguranta, vom fi alaturi de Universitatea Craiova in toate momentele in care vom putea, bune sau rele. 


FORZA 'U'! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu