vineri, 22 noiembrie 2013

Un gest uimitor cum nu sa mai vazut decat la Borussia Dortmund si FC Barcelona in urma cu ceva ani



VIDEO ȘOC / Fanii au făcut CHETĂ şi au dat PLICUL cu BANI jucătorilor lui Mititelu!


Fanii FC U Craiova au mers la antrenamentul echipei antrenate de Nicolo Napoli, de pe stadionul din Depou, pentru a-i încuraja. Aceasta a fost ultima ședință de pregătire înainte de marele meci cu CS U Craiova.



Nicolo Napoli despre meciul cu C.S.U.C



Situație explozivă la Craiova! Derbyul de sîmbătă, dintre CS U și FC U, ce va avea loc la ora 16:00 stîrnește patimi imense! Situația financiară grea prin care trece Adrian Mititelu, care le-a promis jucătorilor că le va achita 2 salarii pînă la sfîrșitul anului, afirmația lui Mădălin Ciucă, ce a recunoscut la Digi24 Craiova că nu au primit niciun leu din contractele încheiate cu clubul,
dar și declarația oferită de Adrian Mititelu, joi, la FANATIK SHOW, care a spus că nu va oferi nicio primă jucătorilor pentru partida cu CS U, i-au făcut pe fanii alb albaștrilor să inițieze o chetă pe facebook pentru a le oferi jucătorilor de la FC U Craiova o primă simbolică! (VEZI DETALII)
Astfel, vineri, în jurul prînzului, cei 3.360 de lei strînși pe facebook, au fost înmînați de fani, după masa de prînz de la Restaurantul Perinița din Craiova, către Robert Săceanu și Mădălin Ciucă, jucătorii însă ezitînd să ia banii! Tehnicianul Nicolo Napoli a luat plicul, l-a sigilat, transmițîndu-le fanilor că “acesta rămîne la căpitan, pînă după meciul cu CS U! Vă mulțumim frumos!”.
“Suma e mică, atît am putut să strîngem, vă rugăm să îi primiți, să beți și voi o bere după meci măcar!”, a fost mesajul fanilor către jucători!
CS U Craiova joacă pe 1.500 de euro primă!
De partea cealaltă, CS U Craiova a decis să dubleze prima normală de meci oferită jucătorilor, care vor încasa 1500 de euro în caz de victorie împotriva lui FC U Craiova!
La UTA fanii au plătit mîncarea jucătorilor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu