joi, 28 iunie 2012

Mititelu il acuza pe Becali : "Ăsta nu e om, e un DIAVOL!"


                
      E cel mai mare rău pentru fotbalul românesc!        

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a lansat un atac dur la adresa omologului său de la Steaua. După ce Gigi Becali a afirmat că Mititelu greşeşte atunci când cere despăgubiri pentru fotbaliştii Craiovei ajunşi la Steaua în urma dezafilierii Ştiinţei, patronul oltean a răbufnit la adresa lui Becali.
"Ăsta nu e om! Am avut zeci de convorbiri telefonice cu el, cunosc ce se acunde în spatele fiecărui cuvânt. El mă vede în genunchi şi vrea să mă omoare, nu are absolut nimic sfânt în el. E un diavol printre toate acele icoane pe care le are prin aşa zisul lui palat. E cel mai mare rău pentru fotbalul românesc. El a fost personajul care mi-a spus cu o lună de zile mai devreme ce urmează să se întâmple în Comitetul Executiv cu dezafilierea Universităţii, asta ca să vedeţi că totul a fost premeditat", a declarat Adrian Mititelu la gsptv.
Curtea de Apel Bucureşti a admis, luni, cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu din 20 iunie 2011, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Decizia poate fi atacată cu recurs şi e de aşteptat ca oficialii FRF să apeleze la această cale.
"Instanţa dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, în ceea ce priveşte excluderea provizorie dictată de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea până la soluţionarea definitivă a efectelor acestei decizii. Decizia este definitivă şi executorie cu recurs în termen de cinci zile ", a anunţat, luni, judecătoarea Diana Bulancea.
În 18 aprilie 2012, Fotbal Club U Craiova a contestat la Curtea de Apel Bucureşti decizia de anul trecut a Federaţiei Române de Fotbal de dezafiliere a clubului.
Clubul de fotbal craiovean a dat în judecată în acest dosar Federaţia Română de Fotbal şi Comitetul Executiv al FRF, cerând anularea actului administrativ emis în 2011.
                          Sursa : www.prosport.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu