joi, 28 iunie 2012

Mititelul isi bate joc de Craiova si de cei 2.000.000 de suporterii


Craiova, pe marginea prapastiei! Mititelul se joaca cu soarta oltenilor! Decizia cu care poate INGROPA de tot Universitatea:
Oltenii pot ramane si fara locul in Liga II.
Dupa ce Adrian Mititelu a spus ca nu vrea sa inscrie Universitatea in acest sezon de campionat, vicepresedintele Ligii, Alexandru Boc, avertizeaza ca Stiinta isi va pier­de locul in Liga a II-a daca nu se va inscrie in campionat.
Decizia lui Mititelu este cu atat mai surprinzatoare, cu cat Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Universitatea sa fie reinscrisa in campionat, astfel ca oltenii pot intra din nou in joc in noul sezon din Liga a II-a, unde se afla in urma cu un an, cand FRF a dezafiliat-o. Insa totul depinde de Mititelu, care pare mai preocupat in acest moment sa recupereze banii pentru jucatorii pe care i-a pierdut.
"Este putin probabil sa mai pot construi o echipa acum. Voi mai astepta un an. Nu pot sa fac o echipa pe genunchi, care sa piarda trei meciuri la rand si sa-mi sara suporterii in cap. Pai, dupa trei esecuri, suporterii o sa-mi spuna ca mai bine nu faceam echipa", se justifica Adrian Mititelu.
"Conform regulamentului, Universitatea Craiova nu-si mai poate pastra locul in Liga a II-a daca va refuza sa participe in acest sezon. Daca cei de acolo vor decide sa inscrie echipa in campionat abia anul viitor, vor trebui sa o faca la judet, in ultima liga! Nu vor putea participa nici macar in cel de-al treilea esalon, vor trebui sa o ia de jos. Nu inteleg de ce Adrian Mititelu nu se inscrie acum in campionat, cred ca o face doar din ambitie. 
Poate gasi oricand 50 de jucatori in Craiova pe care sa-i legitimeze. Oltenia e recunoscuta ca fiind un adevarat izvor de fotbalisti. In plus, sunt atatia jucatori liberi de contract pe care i-ar putea aduce la Universitatea", a spune Alexandru Boc in Evenimentul Zilei.   
                             Sursa : www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu