marți, 26 noiembrie 2013

Ştiinţa s-a intors acasă , doar un loc pe hartă poate fi numit acasă


FC Universitatea Craiova s-a întors pe „Ion Oblemenco”! Mititelu: "Vreau o reorganizare a clubului"
Meciul dintre FC Universitatea Craiova - Minerul Motru, se va disputa sâmbătă, 30 noiembrie, pe stadionul «Ion Oblemenco» din Craiova, începând cu ora 17.00.

Imediat după ce a intrat pe stadion, patronul FC Universitatea, Adrian Mititelu, a anunţat că meciul cu Minerul Motru, din următoarea etapă, a XIV-a, se va disputa miercuri, 27 noiembrie, pe stadionul «Ion Oblemenco», începând cu ora 19.00.
Biletele pentru partidă vor fi puse în vânzare mâine după-amiază, intrarea fiind generală şi costând 5 lei.
 Echipa lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, a jucat mai întâi un meci oficial pe „Ion Oblemenco”, cu rivala CS, şi abia apoi a reuşit să intre în posesia arenei.
Mititelu s-a prezentat astăzi, încă de la prima oră, la stadion, dar a fost amânat pentru după-amiază, când executorul judecătoresc a pus în aplicare decizia Tribunalului Dolj. Către seară, echipa lui Mititelu a efectuat şi primul antrenament pe arena unde sâmbătă remizase cu CS Universitatea.
Mititelu şi-a exprimat disponibilitatea de a ceda din acţiunile echipei către alţi acţionari, inclusiv către Primărie, dar după ce se va efectua reorganizarea clubului, care are datorii de peste 4 milioane de euro.
"Pe cei de la CSU îi mai las aici, în casa noastră, până la finele anului, după care îi aştept la discuţii, ori să plece. E păcat de jucători, fiindcă ei sunt nevinovaţi. Vreau o reorganizare a clubului în care să păstrez 35%, 35% o să dau suporterilor, iar pentru restul aştept propuneri. O aştept chiar şi pe doamna Olguţa. Pe Stângă îl iert, dar nu voi ierta niciodată trădători precum Badea sau Cristescu", a declarat Mititelu după ce a reuşit să intre în curtea stadionului "Ion Oblemenco".
În aceste condiţii, CS Universitatea, care avea programat un antrenament pe unul dintre terenurile complexului, s-a refugiat pe stadionul „Extensiv” din Parcul Romanescu.
Team managerul CS Universităţii, Silvian Cristescu, a declarat că Mititelu trebuie să se bucure cât mai repede de reuşita sa, deoarece stadionul va fi dărâmat. "Bravo lui că a intrat! Dar să se bucure cât mai are timp, că în curând va fi dărâmat! N-o să mai joace nici el nici noi pe el! Sunt dezamăgit de două lucruri: că nu l-am învins şi că un proiect solid şi serios nu a prins la public! Dacă am fi câştigat, noi am fi fost aplaudaţi”, a spus Cristescu pentru Fanatik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu