duminică, 24 noiembrie 2013

Napoli: Îi felicit pe suporteri, care au făcut o atmosferă deosebită la revenirea noastră acasă.


Napoli: ”Am arătat că noi suntem echipa Craiovei! Meritam să câştigăm”
CS Universitatea şi FC Universitatea au terminat la egalitate, scor 0-0, acelaşi rezultat pe care l-au înregistrat şi în tur.
Cele două echipe care îşi revendică stadionul "Ion Oblemenco" n-au fost în stare nici de această dată să îi încânte cu un gol pe cei 20.000 de spectatori care au luat loc în tribune.

Cu punctul obţinut pe teren propriu, CS U a revenit pe prima poziţie a seriei a II-a, la un punct distanţă de CSM Râmnicu Vâlcea şi două de Gloria Bistriţa. De partea cealaltă, echipa lui Adrian Mititelu este la egalitatea de puncte cu Metalul Reşiţa, 19, însă datorită golaverajului mai slab este situată pe locul 5.


Fotbaliştii pregătiţi de Nicolo Napoli nu au mai câştigat un meci de cinci etape, perioadă în care a strâns doar 4 puncte.


La finalul partidei disputate ieri, tehnicianul formaţiei cu leu pe emblemă a declarat că merita victoria: „Îi felicit pe suporteri, care au făcut o atmosferă deosebită la revenirea noastră acasă. Am arătat că noi suntem echipa Craiovei. Sunt mulţumit de modul cum au jucat băieţii, dar, din păcate, nu am putut înscrie. Meritam să câştigăm. E un punct pentru play-off într-un campionat echilibrat. Nu comentez gestul lui Preda, eu sunt la echipă doar să-l antrenez”, a spus Nicolo Napoli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu