sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Bănia e în doliu, chiar în ziua în care CSU şi "U" Craiova se pregătesc de derby-ul Olteniei! Doru Văetişi a încetat din viaţă


La doar 53 de ani, Doru Văetişi, fost membru al staff-ului echipei care atingea semifinalele Cupei UEFA, s-a stins din viaţă. Trista veste a fost anunţată de fostul component al marii echipe din urmă cu 30 de ani, Aurică Ţicleanu.

Nefericitul eveniment vine la doar trei luni de la trecerea în nefiinţă a căpitanului uneia dintre cele mai frumoase echipe din istoria fotbalului românesc, Costică Ştefănescu.

"M-a sunat Cami (n.r. Rodion Cămătaru) aseară să-mi spună că a murit Doru Văetişi, prietenul nostru de o viaţă, masor la echipă pe vremea noastră. Bunul Dumnezeu să-l aibă în pază pe Doruţu al nostru; am căutat o poză cu el, pentru cei care nu-l cunosc şi nu numai, şi mă bucur că am găsit una în care era în prim plan. Părea foarte fericit şi cred că ar fi frumos să ne ramână aşa în amintire. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!", a scris Ţicleanu pe contul său de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu