luni, 9 decembrie 2013

Napoli îşi duce jucătorii în cantonament în Antalya !


Când se reunesc oltenii
Măcinaţi de probleme financiare şi de scandalurile în care au fost târâţi de Adrian Mititelu, jucătorii FC Universităţii Craiova au intrat în vacanţă cu buzunarele goale.
Recompensaţi doar cu "mândria" de a evolua în tricoul alb-albastru, fotbaliştii lui Nicolo Napoli şi-au aflat programul pentru pauza competiţională din Liga a II-a.
Astfel, Ciucă & Co. se vor reuni pe 20 ianuarie 2014, atunci când vor efectua şi vizita medicală. Pregătirea o vor începe pe 21 ianuarie şi o vor continua la "Craiova sau altă localitate din România" până pe 1 februarie. În zilele de 3 sau 4 februarie, însă nu s-a stabilit ziua exactă, se va pleca într-un cantonament în Turcia, Antalya, iar revenirea se va face pe 20 februarie.
În altă ordine de idei, FC Universitatea Craiova a încheiat prima parte a sezonului pe o poziţie foarte bună în clasament, având în vedere problemele financiare de la echipă. Oltenii au intrat în vacanţă de pe locul 4 al Seriei a II-a, la egalitate cu locul 5 ocupat de ASA Târgu Mureş. În cele 14 meciuri, juveţii au acumulat 22 de puncte după cele 5 victorii şi 7 egaluri înregistrate în toamnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu